Dečija Lovačka Odeća

Ako želite da povedete dete sa sobom u lovište, trebalo bi da izaberete pravu lovačku odeću za decu kako bi bila pouzdano zaštićena – od vetra i hladnoće, kiše i snega i još mnogo toga.

CENA

RSD0 - RSD200000

BOJA

KATEGORIJE

Sezona lova

BREND

NA AKCIJI

CENA

RSD0 - RSD9999

BOJA

KATEGORIJE

SEZONA LOVA

BREND

NA AKCIJI

Prikaz 1–12 od 21 rezultat

Prava lovačka odeća za decu štiti od svih nedaća

Mnogu decu i mlade interesuju priroda i šuma, zadaci lovca i šumara – bilo da prate roditelje u šetnji lovištem ili im je već dozvoljeno da idu u skrovište ili u lov. Važno je da se dečija lovačka odeća bira jednako pažljivo i prikladno kao i odeća za odrasle lovce.

Za decu kojoj je već dozvoljeno da prate svoje roditelje u lovu, vidljivost njihove odeće je visoki prioritet. Odeća visoke vidljivosti za decu u lovu je stoga izuzetno važna. Pored toga, dečija lovačka odeća treba da bude funkcionalna: prozračna, otporna na vetar i vodootporna, ali i udobna i topla po hladnom vremenu.

S druge strane, sa odgovarajućom odećom za kožu, posebno je važno da odeća bude što tiša. Ovo je posebno tačno s obzirom na to da deca još nemaju istu disciplinu pokreta kao odrasli. Posebno je zimi važno da odeća bude dovoljno topla, inače će radost lova brzo nestati.

Ne pravite kompromise kada je u pitanju dečija lovačka odeća

U našem asortimanu “Dečija lovačka odeća” naći ćete odabrane proizvode koji su posebno razvijeni za lov. Jakne i pantalone za decu izrađuju se od funkcionalnih, prozračnih i jakih materijala, kao i ekvivalenti za odrasle lovce. Ne morate da se dvoumite u pogledu udobnosti ili kvaliteta kada je u pitanju lovačka odeća za vašu decu. Malim lovcima prilagođeni su samo kroji i veličine odeće.

Ponekad odabir prave veličine nije tako lak. Bićemo srećni da vas podržimo u ovome.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, naš korisnički servis je dostupan slanjem poruke na whatsapp, viber na broj 066/54 300 54 od ponedeljka do petka. Nakon što ste odabrali određeni proizvod, stavite željene artikle u korpu, dovršite porudžbinu i radujte se isporuci u narednih nekoliko dana.