HORN Lovačke majice

HORN Lovačke majice vrhunske izrade. Jako popularne među lovcima.

CENA

RSD0 - RSD200000

BOJA

KATEGORIJE

Sezona lova

BREND

NA AKCIJI

CENA

RSD0 - RSD9999

BOJA

KATEGORIJE

SEZONA LOVA

BREND

NA AKCIJI

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Lovačke majice – Praktične i sve češće sa lovačkim printom

Lovačke majice su veoma popularne, kao i košulje, pantalone i džemperi, spadaju u kategoriju lovačke odeće. Lovačke majice su podjednako popularne za lov, aktivnosti na otvorenom i odmor.

Lovačka polo majica sa stilom u pokretu

Druga varijanta je polo majica. Polo je elegantnija verzija, modernog sa kragnom i dugmićima. Ako lovac nosi polo majicu ispod džempera ili jakne kao zamenu za majicu, svakako je pogodna za kancelariju i kuglanje.

Različiti zahtevi zahtevaju različite materijale

Klasična pamučna majica je veoma udobna za nošenje zahvaljujući čistim prirodnim vlaknima. Majica od poliestera je funkcionalnija varijanta. Poliester karakteriše veoma dobra udobnost nošenja čak i tokom velike aktivnosti. Majice od mekog pamuka, koje su veoma udobne za nošenje, idealne su za lov na toplim letnjim temperaturama.

Pozitivna svojstva pamuka:

  • veoma upija
  • otporan na cepanje
  • pogodan za kožu
  • otporan na toplotu
  • izdržljiv
  • laka za negu
  • rastegljiv

 

Lovačke majice – Svestranost i funkcija

U našoj Horn online prodavnici pronaći ćete ženske i muške majice za sve aktivnosti u lovu i prirodi. Bilo da idete na penjanje, biciklizam, lov ili idete na odmor, postoji savršena majica za celu porodicu. Detaljni opisi proizvoda i informacije o materijalu olakšavaju vam da pronađete majicu koju želite. Ako odabrana veličina ne odgovara, robu možete poslati nazad na zamenu.

Lovačke majice: Popularno među povremenim lovcima

U slobodno vreme mnogi lovci vole da nose majice sa motivom lova.

Lovčevoj mašti nema granica kada je u pitanju izbor majica sa štampom: klasični motivi lova su, na primer, rogovi divlje svinje ili jelena. Vintage motivi za lov su popularni i trenutno moderni.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, naš korisnički servis je dostupan slanjem poruke na whatsapp, viber na broj 066/54 300 54 od ponedeljka do petka. Nakon što ste odabrali određeni proizvod, stavite željene artikle u korpu, dovršite porudžbinu i radujte se isporuci u narednih nekoliko dana.