Lovačke Cipele

KATEGORIJE:

Prikaz 1–16 od 19 rezultata
PREGLED
  • 4
  • 5
  • 6

Lovačke cipele

Lovačke cipele nisu samo modni dodaci, one moraju biti funkcionalni saputnici u svakodnevnom životu, kao i pri planinarenju, šetnji po moguće neravnom terenu. Zato HORN internet prodavnica nudi veliki izbor lovačkih cipele jako visokog kvaliteta.

Najpopularnije cipele među našim lovcima jesu cipele domaćeg proizvođača KS Shoes. Obuća je izrađena od visokokvalitetnih materijala, koje takodje poseduju vodonepropusnu membranu. Lovačke cipele Arrow KS-160 pored lovačkih aktivnosti jako su pogodne za nošenje u slobodno vreme u zimskom periodu.

Duboke lovačke cipele Hawker High posebno su razvijene za lov na zahtevnim terenima sa visokom vegetacijom. Poseduju SEETEKS® membranu koja osigurava suva stopala tokom celog lova. Potplat se sastoji od EVA pene koja apsorbuje udarce, a nalazi se blizu stopala i neklizajuće profilisane gume spolja.

 

Karakteristike lovačkih cipela

Cipele su robusne i imaju atraktivan dizajn. Štite stopala pri hodanju kroz blato i trnje, ultra sigurne na bilo kojem terenu, bez obzira koliko zahtevan, svaki lovac, planinar ili samo ljubitelj prirode ovde će pronaći nešto.

Cipele od jednostavnih materijala, poput kožne krpe ili životinjskog krzna, kakve su nosile pre 1.000 godina, odavno su prošlost. Povećani su zahtevi za savršenom obućom. Stoga, pri izboru cipela koje su najpogodnije za vas, treba obratiti pažnju na dobro pristajanje.

Stopalo mora imati dovoljno prostora napred pri valjanju, što znači da bi cipela idealno trebalo da bude malo duža od samog stopala. Osim toga, držanje u cipeli je veoma važno, stopalo bi trebalo što bolje stabilizovati i ne stezati. Takođe je preporučljivo da se nogom naviknete na novu cipelu pre nego što krenete u zahtevne lovačke avanture.

GORE

KORPA 0

Uloguj se

Registruj se

Vaši podaci će biti iskorišćeni kako bismo poboljšali Vaše iskustvo u korišćenju ovog sajta, kako biste imali pristup Vašem nalogu, i u druge svrhe opisane u politika privatnosti.

Povratak izgubljene lozinke

Zaboravili ste lozinku? Upišite svoje korisničko ime ili e-poštu. Dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

Ako filtrirate sa desktop ili laptop računara

Ako filtrirate sa mobilnog ili tablet uređaja

Pridruži se Viber grupi i ne propuštaj popuste i akcije!