Lovačke Čizme

KATEGORIJE:

Prikaz 1–16 od 17 rezultata
PREGLED
  • 4
  • 5
  • 6

Čizme za lov jesu sastavni deo lovačke opreme svakog lovca. U našoj ponudi možete pronaći nekoliko brendova koji su jako popularni među lovcima. Najpopularniji brend među domaćim lovcima jesu Tigar čizme.

Čizme koje imaju neopren kao postavu su svakako čizme koje se koriste u prelaznom periodu u prolećnom lovu na srndaća ili jesenjem lovu na fazana, zeca. Naša preporuka u odnosu cene i kvaliteta su Wolf Predator čizme koje su najprodavanije.

Lovačke čizme koje se preporučuju u zimskim uslovima a pristupačne svakom budžetu jesu Tigar Hunter Plus. Najprodavanija i najtraženija Tigrova lovačka čizma. Neprikosnovena za lov u zimskom periodu, zahvaljujući krznenoj postavi koja pruža osećaj toplote i udobnosti.

Arxus čizme su napravljene od 100% prirodne gume kako bi se postigao dug životni vek proizvoda i snažna otpornost na spoljni udar. Uklonjivi anatomski EVA uložak povećava efekat amortizacije tokom hodanja. Arxus Pioneer Nord je obložen slojem neoprena od 3 mm u ‘bordo crvenoj’ boji i klasifikovan je na -15 °.

GORE

KORPA 0

Uloguj se

Registruj se

Vaši podaci će biti iskorišćeni kako bismo poboljšali Vaše iskustvo u korišćenju ovog sajta, kako biste imali pristup Vašem nalogu, i u druge svrhe opisane u politika privatnosti.

Povratak izgubljene lozinke

Zaboravili ste lozinku? Upišite svoje korisničko ime ili e-poštu. Dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

Ako filtrirate sa desktop ili laptop računara

Ako filtrirate sa mobilnog ili tablet uređaja

Pridruži se Viber grupi i ne propuštaj popuste i akcije!