Lovačka Odeća

Lovačka odeća napravljena isključivo od najboljih i najistrajnijih materijala.

CENA

RSD0 - RSD200000

BOJA

KATEGORIJE

Sezona lova

NA AKCIJI

CENA

RSD0 - RSD9999

BOJA

KATEGORIJE

SEZONA LOVA

NA AKCIJI

Prikaz 1–16 od 388 rezultata

Lovačka Odeća – Veliki izbor na jednom mestu

Posetom naše online prodavnice svaki lovac može biti siguran da će pronaći ono što želi kada je u pitanju lovačka odeća. U našoj velikoj ponudi, bilo da je reč o lovačkim jaknama ili lovačkim pantalonamalovačkim čizmamalovačkim košuljama.

Funkcionalna odeća za lov

Pored klasične – tu je i funkcionalna odeća za lov, kao i lovačka odeća koja štiti od kiše, hladnoće i sunca. Kod nas postoji lovačka odeća za svaku lovnu sezonu ili prilagođena svakom lovcu.

U hladnijem vremenu imamo funkcionalnu odeću koja ide ispod klasične odeće za lov, kao i jakne od Fleece materijala ili Softshel matarijala koje mogu da idu ispod lovačkih jakni kako bi Vam bilo udobnije i toplije u zimskim vremenskim uslovima.

Što se tiče dužeg sedenja na hladnom vremenu pogledajte neko od termo odela na našoj online prodavnici lovačke odeće.

Vodo-odbojna i Vetro-odbojna Lovačka Odeća

U proleće i jesen, kada se lovac često nađe na udaru vetra i kiše potrebna mu je kvalitetna odeća za lov. Kako biste se što bolje zaštitili savetujemo Vam da u našoj web prodavnici pogledate neke od tanjih lovačkih jakni koje štite od kiše i vetra, kao i lovačke pantalone.

U slučaju da želite komplet kako biste bili na najvišem nivou – pogledajte naš asortiman pod kategorijom lovački kompleti gde ćete sigurno naći adekvatno odelo za sebe!

Pridruži se Viber grupi i ne propuštaj popuste i akcije!