Lovačke Jakne

Lovačka jakna prati lovca tokom cele lovne godine. Bilo da se nalazite na čeki, u vrebanju ili tokom sezone pogonskog lova, odgovarajuća lovačka jakna mora biti funkcionalna, raznovrsna i otporna na vremenske uslove za potrebe lova. U zavisnosti od godišnjeg doba, trebalo bi da nudi zaštitu od kiše, hladnoće, vetra, trnja i insekata, da garantuje sigurnost, kamuflira, da olakša lov i da dovede do uspeha u lovu. Prilikom kupovine jakne obratite pažnju na svoje lične potrebe, date lovne i vremenske uslove. U ponudi imamo lovačke jakne vrhunskog kvaliteta, razgledajte širok asortiman jakni za lov raznovrsnih proizvođača.

CENA

RSD0 - RSD200000

BOJA

KATEGORIJE

Sezona lova

NA AKCIJI

CENA

RSD0 - RSD9999

BOJA

KATEGORIJE

SEZONA LOVA

NA AKCIJI

Kada se kupuje lovačka jakna na šta obratiti pažnju

Prilikom kupovine jakne obratite pažnju na svoje lične potrebe, date lovne i vremenske uslove:

  • Da li je dovoljno ako je lovačka jakna samo otporna na vetar i vodu?
  • Ako ste napolju po svim vremenskim prilikama, jakna treba da bude otporna na vetar i vodootporna sa membranom.
  • Da li vam je potrebna jakna sa postavom za zimu? Ili bi to trebalo da bude 2-u-1 ili 3-u-1 lovačka jakna koja se može nositi tokom cele godine?
  • U principu, lovačka jakna treba da bude nečujna.
    Izdržljivi materijali produžavaju životni vek vaše lovačke jakne.
  • Signalno narandžasta boja je neophodna za sezonu pogonskog lova.
  • Kapuljača: da ili ne?
  • Može li se jakna impregnirati?
  • Da li se lovačka jakna može prati?

Prava lovačka jakna za lovce i lovkinje

Funkcija i otpornost na vremenske prilike nisu jedini odlučujući faktori prilikom kupovine lovačke jakne. Pored toga, morate obratiti pažnju na tačnu veličinu i uklapanje. Bilo da se nalazite na čeki ili u pogonu, morate biti u mogućnosti da se krećete. Kada ispaljujete metak, uvek morate biti fleksibilni kako bi ste mogli u potpunosti da budete skoncetrisani. Ženska ili muška lovačka jakna nikada ne sme da ograničava vaše kretanje. Jakna ne sme biti ni previše tesna ni previše labava. Ako je jakna prevelika, možete se zakačiti za suvišnu tkaninu / nabore sa optikom ili puškom. Ovo je posebno važno pri kupovini zimskih lovačkih jakni. Zimska lovačka jakna treba da vam bude prijatna i topla, ali ne i da vas ograničava. U našoj online prodavnici naći ćete odličan lovački aktivni veš.

U našoj online prodavnici možete pronaći kako uvozne tako i domaće brendove.

U potrazi za materijalima, bojama i funkcijom

Softshell jakna, keper ili fleece jakna takođe spadaju u segment lovačkih jakni. Dostupni su kao čista osnovna verzija, fokusirana na osnovne stvari, ili sa dobro osmišljenim detaljima lova, npr. kao reverzibilna jakna u klasičnoj maslinastoj ili lovačko zelenoj i reverzibilna u vidljivoj narandžastoj kamuflaži.

Funkcionalnost lovačkih jakni je veoma različita. Mnogi imaju veliki broj praktičnih džepova, funkcionalnih nosača za radio koji se mogu koristiti i za uređaje praćenja pasa. U slučaju lovačkih jakni sa zadnjim džepovima za divljač, neke od njih imaju funkciju preklopnog jastuka za sedenje.

Različiti materijali igraju važnu ulogu pri izboru lovačke jakne. Lovačka jakna Hubertus od lodena je klasična, tradicionalna. Lovačke jakne Deerhuntera su izdržljive i dugotrajne. Lovačke jakne sa membranom ili sa punjenjem od koflina posebno su tople.

Lovačke jakne za slobodno vreme

Ako želite da u slobodno vreme živite u lovačkom duhu, naša preporuka je nekoliko lovačkih jakni u kojima ćete se osećati jako lagodno. Jedna od najpopularnijih lovačkih jakni jeste Deerhunter Moor koja poseduje Deer-Tex izolaciju koja je opremljena i softshell umetcima ispod ruku za dodatnu udobnost.
Lovačka jakna Hart Stratos je moderna jakna koja se može nositi u slobodno vreme i koja se takođe može nositi preko ili ispod u zavisnosti od sezone. Sportskog je kroja, rukavi su izrađeni od softshell tkanine pogodne za lakše kretanje.

Kupite lovačke jakne na Horn online prodavnici

Veliki izbor funkcionalne lovačke odeće za lovce, vanjske odeće za decu i obuće možete pronaći u našoj Horn online prodavnici. Od jakni za zaštitu od vetra, kiše, zime pri vašem izboru detaljni tekstovi proizvoda olakšavaju vaš izbor.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, naš korisnički servis je dostupan slanjem poruke na whatsapp, viber na broj 066/54 300 54 od ponedeljka do petka. Nakon što ste odabrali određeni proizvod, stavite željene artikle u korpu, dovršite porudžbinu i radujte se isporuci u narednih nekoliko dana.

Pridruži se Viber grupi i ne propuštaj popuste i akcije!