Lovačke Jakne

Lovačke jakne vrhunskog kvaliteta – širok asortiman jakni za lov raznovrsnih proizvođača

KATEGORIJE:

Prikaz 1–16 od 44 rezultata

PREGLED
  • 4
  • 5
  • 6

Koje lovačke jakne su odgovarajuće za koju lovnu sezonu?

Često pitanje koje se postavlja kod lovaca je – koje su lovačke jakne odgovarajuće za određenu doba godine? 

Što se tiče prolećnog doba ili sezone lova na šumskog princa naša preporuka je lovačka jakna od renomiranog proizvođača Deerhunter Strike model iz razloga što poseduje teflonski štit koji odbija kišnicu i osigurava da se odeća brzo suši. Takođe lovačka jakna Hart Urko poseduje iste karakteristike i jako je prodavana od našeg asortimana lovačkih jakni.

U jesen kada već uveliko lišće opada i kreće lovna sezona na pernatu divljač i zagrevanje pred glavni deo sezone, lovci najčešće se opredeljuju za lovačku jaknu S13 i lovačku jaknu S24 iz razloga što su im rukavi skidajući i mogu se koristii kao lovački prsluk, kao i lovačku jaknu Deerhunter Rogaland Softshell zato što je jako pogodna da se obuče ispod prsluka.

U glavnom delu sezone koji iziskuje dosta adrenalina pogotovu kod mladih lovaca, preporuka su lovačke jakne koji na sebi poseduju obeležja radi sigurnosti lovaca u samom lovu. Naša preporuka je lovačka jakna Burgoa Fluo od proizvođača Hart, koja je jako otporna na habanje i koristi se u pogonskom lovu. Za lovce koji su slabije platežne moći dolazi u obzir visokog kvaliteta lovačka jakna Karalić K25 koja je tanjeg punjenja i takođe je idealna za jesenje uslove.

Koja lovačka jakna je univerzalna za sva godišnja doba?

Univerzalna jakna za lov NE POSTOJI. Jako je bitno da sebi postavite prioritete i ciljeve za lovnu sezonu kako biste lakše pomogli sebi a i nama. Mi delimo jakne u nekoliko kategorija prolećne lovačke jakne, jesenje ili pogonske jakne za lov, termo zimske jakne ili jakne za lov čekanjem.

Kakvog su kvaliteta lovačke jakne?

Jakne za lov su jako visokog kvaliteta od svetski poznatih proizvođača kao i domaćih koji svoju proizvodnju potkrepljuju jako kvalitetnim materijalima. Ukažite nam svoje poverenje i bićete jako zadovoljni našom ponudom lovačkih jakni.

Koje lovačke jakne su za slobodno vreme?

Ako želite da u slobodno vreme živite u lovačkom duhu, naša preporuka je nekoliko lovačkih jakni u kojima ćete se osećati jako lagodno. Jedna od najpopularnijih lovačkih jakni jeste Deerhunter Moor koja poseduje Deer-Tex izolaciju koja je opremljena i softshell umetcima ispod ruku za dodatnu udobnost

Lovačka jakna Hart Stratos je moderna jakna koja se može nositi u slobodno vreme i koja se takođe može nositi preko ili ispod u zavisnosti od sezone. Sportskog je kroja, rukavi su izrađeni od softshell tkanine pogodne za lakše kretanje.

Još jedna od popularnih lovačkih jakni za slobodno vreme jeste Hart Nimbus, super lagana i topla, postovljena i izolirana koja se može staviti ispod bilo koje druge jakne kao zimska postava.

Pogledajte koje su to lovačke jakne najomiljenije među lovcima.

Omiljene lovačke jakne među našim kupcima su sledeće :

Lovačka jakna S13 >

Lovačka jakna Deerhunter Rogaland Softshell >

Lovačka jakna Deerhunter strike >

Lovačka jakna S24 >

GORE

Pretraži www.horn-lov.com

Uloguj se

Registruj se

Vaši podaci će biti iskorišćeni kako bismo poboljšali Vaše iskustvo u korišćenju ovog sajta, kako biste imali pristup Vašem nalogu, i u druge svrhe opisane u politika privatnosti.

Povratak izgubljene lozinke

Zaboravili ste lozinku? Upišite svoje korisničko ime ili e-poštu. Dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

KORPA (0)

Ako filtrirate sa desktop ili laptop računara

  1. Odaberite željenu kategoriju proizvoda

  2. Filtrirajte podkategorije željene kategorije kao i ostale karakteristike poput boje, veličine…

Ako filtrirate sa mobilnog ili tablet uređaja

1 – Kliknite na glavni meni

2,3 – Odaberite željenu kategoriju, odnosno podkategoriju proizvoda

4 – Nakon toga kliknite na dugme „FILTER“ sa leve strane

5 – Filtrirajte dalje podkategorije proizvoda odnosno karakteristike poput boja i veličina…