Lovačke Pantalone

Lovačke pantalone vrhunskog kvaliteta. Pantalone za lov raznih proizvođača na jednom mestu!

KATEGORIJE:

Prikaz 1–16 od 36 rezultata

PREGLED
  • 4
  • 5
  • 6

Bilo to da su klasične lovačke pantalone koje su fukcionale i veoma izdržljive, ili tople zimske pantalone za lovce, naćićete u Horn-Lov online internet prodavnici u velikom izboru po različitom cenovnom segmentu. Lovačke pantalone su najvažniji deo lovačke odeće, moraju biti jako izdržljive i da štite od trnja i blata. Za lovca, lovačke pantalone treba da budu otporne na vetar, vodoodbojne, dok bi zimi trebalo da greju lovca.

Kako odabrati odgovarajuće pantalone za lov?

Lovačke pantalone je najbolje birati po godišnjem dobu ili lovnoj sezoni. Za prolećnu sezonu ili lov na srndaća najpopularnije lovačke pantalone su Deerhunter Rogalnda Stretch koje nude krajnju slobodu pokreta i savršene su za upotrebu. Takodje su i veoma elegantne za slobodno vreme. Za preveliku rosu ili lovce koji vole lov pretragom naša preporuka su lovačke pantalone S16 koje imaju nepromočive nogavice.

Za letnji ili jesenji lov jako popularne među lovcima su pantalone za lov S15, otporne su na habanje. Jako lepog dizajna, skladnog kroja. Jesenje lovačke pantalone Karalić K88 su takođe jako prodavane u našoj online prodavnici iz razloga što imaju signalizaciju na nogavicama radi bezbednosti lovaca u samom lovu. Izrađene su od keper materijala koji je otporan na habanje.

Ukoli su Vam potrebne pantalone za zimske uslove, bacite fokus na lovačke pantalone Termo Wolf Artica koje su jako tople i prijatne za nosenje.

Koje lovačke pantalone su visokokvalitetne?

Lovačke pantalone su jako visokog kvaliteta, kako od domaćih proizvođača tako i svetskih renomiranih brendova Deerhunter i Hart. Tako da možete pogledati pantalone Deerhuter Upland koje imaju Deer-Dura pojačanje i Deer-Tex membranu.

Lovačke pantalone koje su jako popularne za pogonski lov na visoku divljač su Deerhunter Cumberland. Fantastične pantalone za lov koje zahvaljujući Deer-Tex membrani su 100 % vodootporne. Imaju ojačanja u predelu kolena, jako su otporne na habanje.

Ukoliko tražite pantalone za lov koje spadaju u niži cenovni rang, evo nekoliko predloga:

Ukoliko želite da odvojite malo manje novca za pantalone, preporuka sa naše strane jesu lovačke pantalone S15 koje imaju dva skrivena džepa sa strane za patrone i ojačanje na kolenima.

Lovačke pantalone KP055 su skladnog kroja i veoma prijatne za nošenje. Urađene su od Rip Stop materijala koji je jako otporan na habanje i vodoodbojan je.

Takođe pantalone za lov K92 su uradjene od keper materijala koji je otporan na habanje. Na sebi sadrže fluo materijal koji brine o bezbednosti lovca u lovu. Skladnog su kroja imaju dva džepa sa strane sa poklopcem i kopčanjem na driher. 

Pantalone za lov koje su omiljene među našim kupcima:

Lovačke pantalone S15 >

Pantalone za lov K88 >

Pantalone Deerhunter Strike GS-4499 >

GORE

Pretraži www.horn-lov.com

Uloguj se

Registruj se

Vaši podaci će biti iskorišćeni kako bismo poboljšali Vaše iskustvo u korišćenju ovog sajta, kako biste imali pristup Vašem nalogu, i u druge svrhe opisane u politika privatnosti.

Povratak izgubljene lozinke

Zaboravili ste lozinku? Upišite svoje korisničko ime ili e-poštu. Dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

KORPA (0)

Ako filtrirate sa desktop ili laptop računara

  1. Odaberite željenu kategoriju proizvoda

  2. Filtrirajte podkategorije željene kategorije kao i ostale karakteristike poput boje, veličine…

Ako filtrirate sa mobilnog ili tablet uređaja

1 – Kliknite na glavni meni

2,3 – Odaberite željenu kategoriju, odnosno podkategoriju proizvoda

4 – Nakon toga kliknite na dugme „FILTER“ sa leve strane

5 – Filtrirajte dalje podkategorije proizvoda odnosno karakteristike poput boja i veličina…