Lovački Prsluci

Lovački prsluci vrhunskog kvaliteta. Za sva godišnja doba i sve vrste lova.

KATEGORIJE:

Prikaz 1–16 od 24 rezultata

PREGLED
  • 4
  • 5
  • 6

Prsluci za lov 

Kada je reč o lovačkoj odeći, fukncija je uvek bitna, koji odevni predmet se može fukcionalnije i svestranije od lovačkog prsluka? Zapravo nijedan. Lovački prsluk je praktičan i može se jednostavno navući preko lovačkog duksa. Imamo dva tipa prsluka. Fukcionalni prsluk za letnje ili jesenje lovove. Termo prsluke za lov koji štite od hladnoće, jednostavno čuvaju vrat, grudi i bubrege.

Lovački prsluci za lovnu sezonu

Ukoliko Vam je potreban lovački prsluk za lov na prepelice ili lov na fazana, odlična kombinacija zelene i fluo boje je lovački prsluk S08. Nešto jednostavnijeg dizajna i veoma lagan za nošenje je prsluk za lov S06. Oba prsluka imaju pozadi veliki džep ili takozvani bunker.

Nešto elegantnijeg izgleda i skladnijeg kroja je lovački prsluk K78 koji ima jako izražene fluo detalje na ramenima kako biste bili uočljiviji u samom lovu radi Vaše bezbednosti.

Termo lovački prsluci

Visok kvalitet termo prsluka za lov koji možemo da Vam ponudimo je renomiranog proizvođača Deerhunter. Postavljeni lovački prsluk Deerhunter Moor je vodoodbojan i izrađen od rastezivog materijala, koji je ugodan za nošenje tokom zimskog lova ispod jakne kao i u slobodno vreme.

U koliko Vam je potreban lovački prsluk sa dva lica naša preporuka je lovački prsluk od proizvođača karalić K86 koji je takođe termo. Može se koristiti u više situacija. Kao termo uložak ispod jakne, nošenje u slobodno vreme ili okretanjem fluo strane možete zaštiti sebe u samom lovu tako što ćete biti uočljiviji.

Kako odrediti veličinu lovačkog prsluka

Uglavnom se trudimo da postavimo tabele sa veličinama ispod svakog lovačkog prsluka kako bi Vam bilo što lakše da odredite sami veličinu. Ukoliko imate poteškoća oko određivanja veličine lovačkog prsluka slobodno nas kontaktirajte preko neke od društvenih mreža ili putem vibera, whatsapp aplikacije na broj telefona koji se nalazi ispod svakog artikla.

GORE

Pretraži www.horn-lov.com

Uloguj se

Registruj se

Vaši podaci će biti iskorišćeni kako bismo poboljšali Vaše iskustvo u korišćenju ovog sajta, kako biste imali pristup Vašem nalogu, i u druge svrhe opisane u politika privatnosti.

Povratak izgubljene lozinke

Zaboravili ste lozinku? Upišite svoje korisničko ime ili e-poštu. Dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

KORPA (0)

Ako filtrirate sa desktop ili laptop računara

  1. Odaberite željenu kategoriju proizvoda

  2. Filtrirajte podkategorije željene kategorije kao i ostale karakteristike poput boje, veličine…

Ako filtrirate sa mobilnog ili tablet uređaja

1 – Kliknite na glavni meni

2,3 – Odaberite željenu kategoriju, odnosno podkategoriju proizvoda

4 – Nakon toga kliknite na dugme „FILTER“ sa leve strane

5 – Filtrirajte dalje podkategorije proizvoda odnosno karakteristike poput boja i veličina…