Lovački Šeširi

Lovački šeširi napravljeni samo od najkvalitetnijih materijala.

KATEGORIJE:

Prikaz 1–16 od 20 rezultata

PREGLED
  • 4
  • 5
  • 6

Lovački šeširi daju jednu dodatnu dozu ozbiljnosti svakom lovcu kao i samu eleganciju tokom lova i van lovačkih aktivnosti. U našoj web prodavnici možete pogledati širok spektar lovačkih šeširi koji su izrađeni od visoko kvalitetnih materijala. Tu pre svega izdvajamo šešire od MERINO VUNE.

Zašto lovački šešir od merino vune?

Najfinija merino vuna koja se koristi u proizvodnji šešira poseduje izuzetne karakteristike jer štiti od hladnoće i vlage, dozvoljava telu da diše i prijatna je na dodir. Osim toga blagotvorno deluje na naše telo svojim antialergijskim, antibakterijskim i antireumatskim svojstvima. Predstavićemo nekoliko modela kao što su

Lovački šešir Dreispitz Olive Melange Hat 

Lovački šešir Clive Crushable Hat 

A posebno izdvajamo Lovački šešir White Rabbit Hair koji je izrađen 80 % od merino vune i 20% zečje dlake, to je najkvalitetnije vlakno vune koje ima prirodnu osobinu da reguliše temperaturu.

Karakteristike lovačkih šešira od merino vune:

Merino vuna od 100% prirodnih vlakana ima nekoliko visoko funkcionalnih karakteristika. Od njih su neke od najvažnijih da ne zadržava neprijatne mirise kad se znojite i da vas i dalje greje kad je mokra. Samo najfinija merino vuna, koja ne svrbi, koristi se za šešire, majice, donje rublje itd. Iz tog razloga su proizvodi od merino vune nešto skuplji od alternativa, ali traju duže.

Vlaga:

Čak i kad je vuna mokra od znoja, i dalje vas greje. To je zahvaljujući egzotermnom procesu: Proteini u vlaknima se zagrevaju čim postanu vlažni.

Upravljanje temperaturom:

Vuna je prijatna na širokom rasponu temperatura i ne oseća se zagušljivo, čak i kada je zaista toplo. To je zahvaljujući malim vazdušnim komorama između presovanih vunenih vlakana.

Održivost:

Merino vuna koristi prirodne resurse, redovno se obnavlja i ne zahteva nikakve sastojke osim vode, svežeg vazduha, sunca i trave. Takođe je do 100% biorazgradiv i ne zahteva nikakve hemikalije.

Mikroklima:

Vuna može da upije do 35% sopstvene težine vlage, a da se na dodir ne oseća vlažno. Vuna ne ometa prirodni metod tela da se hladi znojem.

GORE

Pretraži www.horn-lov.com

Uloguj se

Registruj se

Vaši podaci će biti iskorišćeni kako bismo poboljšali Vaše iskustvo u korišćenju ovog sajta, kako biste imali pristup Vašem nalogu, i u druge svrhe opisane u politika privatnosti.

Povratak izgubljene lozinke

Zaboravili ste lozinku? Upišite svoje korisničko ime ili e-poštu. Dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

KORPA (0)

Ako filtrirate sa desktop ili laptop računara

  1. Odaberite željenu kategoriju proizvoda

  2. Filtrirajte podkategorije željene kategorije kao i ostale karakteristike poput boje, veličine…

Ako filtrirate sa mobilnog ili tablet uređaja

1 – Kliknite na glavni meni

2,3 – Odaberite željenu kategoriju, odnosno podkategoriju proizvoda

4 – Nakon toga kliknite na dugme „FILTER“ sa leve strane

5 – Filtrirajte dalje podkategorije proizvoda odnosno karakteristike poput boja i veličina…