Lovačka Jakna Deerhunter Upland GS-4733

29.990,0RSD

Lovačka Jakna Deerhunter Upland GS-4733

  • Deer-Tex membranom koja je otporna na habanje i tako ne morate da brinete da li će se vaše pantalone iskidati tok provlačenja kroz urasle terene
  • Deer Tex membrana takođe vas štiti od kiše i vetra i pomaže da ostane suvi i ne pokvari vam lovačko iskustvo
  • Možete koristiti na temperaturama do -5 C i zaštiti sebe od prvih mrazeva
  • Jakna sadrži veliki broj džepova gde možete skladištiti vašu prateću opremu
Očisti

Dodatne informacije kao i Narudžbinu takođe možete izvršiti slanjem poruke putem vibera ili whatsapp-a na broj +381665430054

Lovačka Jakna Deerhunter Upland GS-4733

Bez obzira na vremenske prilike u kojima putujete, kada odaberete Deerhunter odeću sa jednom od četiri membrane, uvek birate proizvod koji diše. To znači da ste udobno odeveni i da istovremeno možete biti aktivni i još više uživati u iskustvu.

Ako prolazite kroz obrasle ili kroz izazovne terene, vaša lovačka odeća moraće da istrpi jako veliko habanje. Tada su važna dodatna ojačanja koja čuvaju vaše pantalone od cepanja.

Mokra, vlažna odeća za lov može brzo pokvariti dobro lovačko iskustvo. Stoga Deerhunter uvek preporučuje vodootporne proizvode za lov po kiši. Pravi materijal i prava obrada omogućavaju 100% vodootporne proizvode.

Ako odaberete Deerhunter proizvod sa membranom, dobićete i proizvod otporan na vetar. Otpornost na vetar odnosi se na sposobnost proizvoda da spreči prolazak vetra. Ako duže sedite po jakom vetru, brzo ćete ceniti ovu osobinu. Lovačka odeća otporna na vetar pomaže vam da telo bude toplo, tako da se možete usredsrediti na lov.

Membrana Deer-Tek leži kao odvojeni, labavi sloj između spoljne tkanine i ostalih slojeva. Svi šavovi su jako dorbo zašiveni, tako da je proizvod 100% vodootporan. Labava membrana je posebno pogodna za lovce koji pridaju veliku važnost bešumnosti, poput vrebanja.

Lovačka Jakna Deerhunter Upland GS-4733

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

GORE

Lovačka Jakna Deerhunter Upland GS-4733

29.990,0RSD
Očisti

KORPA 0

Uloguj se

Registruj se

Vaši podaci će biti iskorišćeni kako bismo poboljšali Vaše iskustvo u korišćenju ovog sajta, kako biste imali pristup Vašem nalogu, i u druge svrhe opisane u politika privatnosti.

Povratak izgubljene lozinke

Zaboravili ste lozinku? Upišite svoje korisničko ime ili e-poštu. Dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

Pridruži se Viber grupi i ne propuštaj popuste i akcije!