Lovačke Pantalone

Bilo to da su klasične lovačke pantalone koje su fukcionalne i veoma izdržljive, ili tople zimske pantalone za lovce, naćićete u Horn online internet prodavnici u velikom izboru po različitom cenovnom segmentu. Lovačke pantalone su najvažniji deo lovačke odeće, moraju biti jako izdržljive i da štite od trnja i blata.

CENA

RSD0 - RSD200000

BOJA

KATEGORIJE

Sezona lova

BREND

NA AKCIJI

CENA

RSD0 - RSD9999

BOJA

KATEGORIJE

SEZONA LOVA

BREND

NA AKCIJI

Lovačke pantalone: nezamenljive za lov piršom, čekanjem i pogonskim lovom

Lovačke pantalone su jedan od najvažnijih komada odeće u lovu. Bilo da se vreba, za lov čekanjem, u pogonskom lovu ili za kratku šetnju do lovišta: lovačke pantalone treba da budu prilagođene potrebama lovca.

Funkcionalne lovačke pantalone možete pronaći u našoj online prodavnici u velikom broju varijanti proizvoda, kao što su:

 • Tradicionalne pantalone
 • Klasične pantalone
 • Termo pantalone za zimu
 • Kišne pantalone
 • Tehničke lovačke pantalone sa rastegljivim i ventilacionim otvorima
 • Letnje pantalone

 

Sa lovačkim pantalonama dobro ste opremljeni za odlazak u lovište

Pored funkcionalne i izdržljive lovačke jakne, savremenu lovačku odeću dopunjuju lovačke pantalone, koje nude poznati proizvođači kao što su Hart, Blaser, Pinevood, Deerhunter, Fjallraven ili Hubertus.

U lovištu, moderne lovačke pantalone moraju da ispunjavaju niz funkcija:

 • Trebalo bi da budu tople, otporne na vetar i vodootporne i da se pokažu kao izdržljive i izdržljiv čak i kada hodate kroz trnje i šiblje.
 • Funkcionalne lovačke pantalone moraju da dopunjuju kamuflažu lovca tako što ga kamufliraju u okruženju.
 • Materijal lovačkih pantalona treba da bude što tiši prilikom hodanja.
 • Pored toga, lovačke pantalone treba da imaju mnogo praktičnih džepova u kojima se pribor i lovački pribor mogu čuvati bezbedno i na dohvat ruke. Važno je da džepovi budu dostupni i dok sedite.
 • Osigurajte sigurnost u lovu kroz boju i materijal.
 • Budite prozračni tokom aktivnog lova i osigurajte optimalnu udobnost prilikom nošenja i kretanja.

 

Lovačke pantalone, koje ćete naći u širokom spektru dizajna i prilagođene vašim individualnim potrebama u našem asortimanu, u potpunosti ispunjavaju ove zahteve. Uverite se jednostavnom posetom Horn onlajn prodavnice. Pored toga, naći ćete i moderne lovačke pantalone sa svim tehničkim i funkcionalnim dopunama, kao i lovačke pantalone za zagrevanje i nisku buku, koje svojim modernim maskirnim dizajnom predstavljaju pravi visokotehnološki proizvod.

Lovačke pantalone – univerzalne pantalone za lov, prirodu i slobodno vreme

Lovačke pantalone su pogodne za sve koji vole da budu u prirodi. Nije bitno da li idete u lov ili planinarenje, vodite psa u dugu šetnju šumom ili posmatrate ptice u prirodi dvogledom. Dečije lovačke pantalone su izuzetno robusne i mogu da učestvuju u bilo kojoj avanturi lova i na otvorenom. Savršeno za one koji vole mnogo da budu napolju. Međutim, izbor boja je donekle ograničen i sastoji se od zelene, braon, narandžaste i kamuflažnih boja. Pored lovačkih pantalona, u našoj online prodavnici nudimo i drugu lovačku opremu i lovačku odeću. Asortiman obuhvata lovačke kape, lovačke rukavice i čitav asortiman optičkih uređaja kao što su dvogledi, uređaji za noćno osmatranje i daljinomeri.

Kupite lovačke pantalone u Horn online prodavnici: vaša prednost

Ukoliko imate dodatnih pitanja, naš korisnički servis je dostupan slanjem poruke na whatsapp, viber na broj 066/54 300 54 od ponedeljka do petka. Nakon što ste odabrali određeni proizvod, stavite željene artikle u korpu, dovršite porudžbinu i radujte se isporuci u narednih nekoliko dana.

Birajte među brojnim opcijama plaćanja i neka vam nove lovačke pantalone budu isporučene u roku od nekoliko dana. To znači da će vam nakon kratkog vremena biti dostupan za vaš sledeći odlazak u lovište.