Lovački Aktivni Veš

Funkcionalno lovačko rublje idealno dopunjuje lovačku odeću. Za vas smo saželi pregled različitih vrsta donjeg veša i njihovih posebnih karakteristika. Donji veš je prvi sloj odeće.

CENA

RSD0 - RSD200000

BOJA

KATEGORIJE

Sezona lova

BREND

NA AKCIJI

CENA

RSD0 - RSD9999

BOJA

KATEGORIJE

SEZONA LOVA

BREND

NA AKCIJI

Sa pravim donjem vešom za dobar osećaj tela

Naročito u lovu, u jednom trenutku počnete da se znojite – a sledećeg morate da sedite nepomično. Najpre lovac savladava naporan uspon do željenog cilja, a nedugo zatim jedva da mu je dozvoljeno da se kreće.
Dobro funkcionalno donje rublje se prilagođava telu.
Da biste bili spremni za takve zahteve, potrebno vam je donje rublje koje optimalno reguliše temperaturu vašeg tela. U napornoj fazi u kojoj brzo počnete da se znojite, donji veš treba da odvodi vlagu. Kada se odmarate, termo donje rublje treba da vas zagreje. Funkcionalno donje rublje danas je napravljeno od visokotehnoloških vlakana koja mogu upravo to!
Moderne mešane tkanine od poliestera i vune (npr. merino) imaju savršena svojstva za lov: prozračna sintetička komponenta obezbeđuje da se vlaga prenosi napolje i da koža ostane suva. Proporcija vune, zauzvrat, osigurava da termo donje rublje pruža odličnu toplinu. Pored toga, vuna je prirodno antibakterijska. Ovo sprečava stvaranje neprijatnih mirisa.

Posebna funkcija lovačkog donjeg veša

Hajdemo u lov na divokoze po planinama. Za uspon je potrebna fizička sprema i znojićete se čak i po hladnom vremenu. Ili izdržite nekoliko sati na visokom sedištu dok vaše strpljenje ne bude nagrađeno. Funkcionalno lovačko donje rublje podržava vas u obe situacije zahvaljujući dobro osmišljenoj kombinaciji materijala. Sintetička vlakna kao što su poliester ili poliamid omogućavaju dobar transport vlage, posebno tokom veoma visokog nivoa fizičke aktivnosti. Znoj se tako odvodi i vaša koža ostaje suva.
Na zimskim temperaturama, udeo vune u termo donjem vešu daje najbolje zadržavanje toplote, tako da se možete osloniti na izolacionu funkciju čak i kada se odmarate. Fina struktura vune nudi pouzdanu zaštitu od hladnoće, posebno zimi, a ima i antibakterijski efekat, tako da se ne razvijaju neprijatni mirisi. Udeo elastana daje termo donjem vešu visok stepen pokretljivosti i ne osećate se ni na koji način ograničeno.

Saveti za izbor pravog lovačkog donjeg veša za muškarce i žene:
Ako se mnogo znojite ili ste često u pokretu, obratite pažnju na visok udeo sintetičkih vlakana. Proizvodi brenda Hart i Deerhunter podržavaju vas kada radite na otvorenom uz visoku prozračnost.
Odeća koju nosite preko lovačkog ili termo donjeg veša takođe treba da reguliše vlagu kako bi znoj mogao da dospe na površinu kroz sve slojeve. Lovačka odeća kao što su jakne od flisa i flis koji se brzo suši su idealan izbor za ovo.

Šta je princip luka?

Princip luka se pokazao i u lovu kada je u pitanju najbolja moguća kombinacija lovačke odeće.
Donji sloj odeće treba da bude funkcionalno termo donje rublje. Ovo je jedini način da se obezbedi optimalno uklanjanje vlage i istovremeno stvaranje toplotnog jastuka sadržajem vune.
Za drugi sloj je pogodan čisto sintetički materijal kao što je flis. Ovo takođe dobro odvodi vlagu napolje. U zavisnosti od vremena i temperature nosite lovački džemper od vune ili lovačku jaknu. Tako da ste idealno obučeni za lov i uvek možete da skinete sloj ako se pregrejete.

Termo donje rublje: dugo ili kratko?

U zavisnosti od sezone, možete birati između potkošulja kratkih ili dugih rukava.
Termo ili funkcionalno donje rublje nije samo prava stvar za zimu. Ima smisla i leti. Funkcionalne potkošulje kratkih rukava su posebno korisne tokom leta, jer optimalno odvode znoj.
Ispod možete nositi takozvane bokserice ili dugačke gaće. Duge termo gaće za muškarce obično imaju praktičan domet. Naročito zimi, mi u Horn timu ne bismo želeli da ostanemo bez aktivnog veša.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, naš korisnički servis je dostupan slanjem poruke na whatsapp, viber na broj 066/54 300 54 od ponedeljka do petka. Nakon što ste odabrali određeni proizvod, stavite željene artikle u korpu, dovršite porudžbinu i radujte se isporuci u narednih nekoliko dana.