Lovački aktivni veš HORN

3.200,0RSD

Lovački aktivni veš HORN

  • Izrađen od dvoslojnog materijala iznustra fin poliamid a spolja čist pamuk
  • Jako dobar prilikom kretanja u hladnijim danim ili stajanja u mestu do 0 stepeni
  • Sirovinski sastav Pamuk 55% – Poliamid 45%
Očisti

Dodatne informacije kao i Narudžbinu takođe možete izvršiti slanjem poruke putem vibera ili whatsapp-a na broj +381665430054

Rok isporuke proizvoda je 1 - 5 days

Lovački aktivni veš HORN je domaće proizvodnje izrađen od dvoslojne pletine što znači da je se iznustra fin poliamid a spolja čist pamuk. Sirovinski sastav materijala je Pamuk 55%, Poliamid 45%. Isparavanje kože je ka spolja. Jako prijatan i lagan za nošenje. Može se koristiti u hladnijim danima tokom kretanja kao prvi sloj ispod garderobe za temperature ispod 0 C. Takođe se može koristiti i za stajanje u mestu na temperaturama do 0 stepeni.

Horn aktivni veš proizveden je od firme iz Arilja koja poznata po svom kvalitetu kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Kvalitet materijala je kontorlisala firma Vunil Leskovac koja se bavi najnovijim metodama ispitivanja svih tekstilnih proizvoda još od davne 1964 godine.

Tabela velicina Aktivni ves Horn

 

 

 

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

GORE

Lovački aktivni veš HORN

3.200,0RSD
Očisti

KORPA 0

Uloguj se

Registruj se

Vaši podaci će biti iskorišćeni kako bismo poboljšali Vaše iskustvo u korišćenju ovog sajta, kako biste imali pristup Vašem nalogu, i u druge svrhe opisane u politika privatnosti.

Povratak izgubljene lozinke

Zaboravili ste lozinku? Upišite svoje korisničko ime ili e-poštu. Dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

Pridruži se Viber grupi i ne propuštaj popuste i akcije!