Lovački Duksevi

Lovački duksevi od najfinijih materijala. Za sva godišnja doba i sve vrste lova.

CENA

RSD0 - RSD200000

BOJA

KATEGORIJE

Sezona lova

BREND

NA AKCIJI

CENA

RSD0 - RSD9999

BOJA

KATEGORIJE

SEZONA LOVA

BREND

NA AKCIJI

Lovački Duksevi – prednosti

Lovački duksevi su pogodni za celu godinu. U Horn-Lov online prodavnici pronaćićete lovački duks za svaku sezonu, od toplog do aktivnog, od sportskog do klasičnog. Izdvajamo iz našeg asortimana lovačke dukseve sa okruglim okovratnikom i kopčanjem na rajsferšlus. Takođe, duksevi sa lovačkim motivima za lovce i lovkinje. 

Lovački duks za sve prilike

Ako želite da se osećate prijatno i da Vam bude udobno, preporučujemo klasični i u isto vreme elegantni lovački duks Deerhunter Rogaland. Izuzetno topao duks od finog materijala u avanturistčkoj zelenoj boji učiniće da izgledate moderno u svakodnevnom životu. Preporučuje se u jesenjoj i zimskoj lovnoj sezoni.

Takođe izdvajamo da lovačka duksa koji su najprodavaniji na našoj stranici koji su odlični odnos cene i kvaliteta. Lovački duks S10 maslinaste boje, od futer materijala jako prijatan za nošenje i van lovačkih aktivnosti. Lovački duks S26 takođe maslinaste boje koji na ramenina ima fluo detalje i može poslužiti i kao signalizacija u lovu.

Duksevi za lov sa lovačkim motivima

Duksevi sa lovačkim motivima su izrađeni od 80 % pamuka ( 280 g/m2 ) sa elastičnim ranflama oko vrata, na rukavima i dnu. Okovratnik je ojačan trakom. Lovački duksevi koji su najprodavanija na našoj online prodavnici su :

Lovački Duks HD-30

Lovački Duks S09

Lovački Duks Deerhunter Rogaland

Aktivni lovački duksevi

Aktivni lovački duks koji su naši kupci najbolje ocenili jeste Deerhunter Greystone od evropskog poznatog proizvođača. Duks koji apsorbuje znoj i omogućava Vam da ostanete suvi prilikom dugog hodanja. Odlično se pokazalo koristi ga kao uložak za jaknu u svim aktivnim lovovima.