Lovački Džemperi

Lovački džemper je i dalje omiljeni lovački saputnik tokom cele godine. Nije bitno u koje doba godine, u koje doba dana ili u koju vrstu lova, džemper može lako da učestvuje u svim lovačkim avanturama.

CENA

RSD0 - RSD200000

BOJA

KATEGORIJE

Sezona lova

BREND

NA AKCIJI

CENA

RSD0 - RSD9999

BOJA

KATEGORIJE

SEZONA LOVA

BREND

NA AKCIJI

Život lovca bi bio samo upola lep bez lovačkog džempera

Pulover spada u segment lovačke odeće i postao nezaobilazan. Ženski i muški džemperi su dostupni u različitim materijalima, sa bezbroj dezena i aplikacija kao i različitih varijanti kragni. Kako bi se puloveri uklopili u lovačku paletu boja, u našoj radnji ćete naći pulovere u zelenoj, braon, bež i sivoj boji. Ove osnovne boje se mogu nositi i van lova u kancelariji ili kod kuće.

Od udobnih i toplih do prozračnih i laganih

Tu je pulover od prijatnog grejanja, kvalitetne vune ili prijatno laganog pamuka.
Verzija od funkcionalnog poliestera ili kombinacije materijala je pogodna za aktivniji lov ili kao osnovni džemper. Džemperi sa membranom su vodoodbojni i vetrootporni partneri u lovu, posebno u sezonskim prelaznim periodima.

Lovački džemperi za muškarce: garantovano topli

Čak i najbolja lovačka jakna neće vas zagrejati ako ispod ne nosite prave stvari. U kombinaciji sa toplim džemperom dobro ste pripremljeni i po hladnom vremenu. Moderni lovački džemperi takođe izgledaju zaista šik i elegantno i mogu se nositi i van lovišta. Proizvođači kao što su Harkila i Fjallraven nude elegantne džempere zbog kojih ćete izgledati dobro u kancelariji ili u slobodno vreme.

Koncentrisana funkcija u vlaknima džempera

Moderni džemperi danas nude mnogo više od dobrih starih pletenih džempera iz prošlosti. Danas, visokotehnološka vlakna ili membrane često daju džemperima visok nivo funkcionalnosti. Mnogi puloveri su opremljeni vetrootpornim ili čak vodootpornim membranama i na taj način nude optimalnu zaštitu od vetra i kiše. Često su i prozračne. Na taj način sprečavaju nakupljanje neprijatne toplote i odvode vlagu napolje.

Lovački džemper od Merino – prirodnog funkcionalnog vlakna

Merino vuna se često naziva prirodnim funkcionalnim vlaknom. Čisto prirodan proizvod ima odlična funkcionalna svojstva. Džemperi od merino vune, na primer, zagrevaju vas čak i kada su mokri. Osim toga, materijal se vrlo brzo suši, odlično zagreva i propušta vazduh. Lovački džemper od merino vune je stoga savršen kao podloga ispod lovačke jakne zimi ili za hladniji prelazni period.

Kragne u mnogim varijantama

Možete birati između različitih tipova kragni za lovačke džempere :
Klasična varijanta je okovratnik sa okruglim vratom.
Lovački džemper sa V-izrezom izgleda malo elegantnije.
Posebno za lov, džemperi sa višom kragnom su često bolji izbor. Dostupne su sa dolčevicom ili sa patentnim zatvaračem. Ovo štiti osetljivi vrat od vetra i hladnoće.

Džemperi za prijatne večeri

Leti često možete bez jakne. Uveče postaje malo hladnije. U takvim situacijama je lepo imati pri ruci udoban džemper koji možete brzo da obučete. Džemper se obično oseća bolje od jakne. Tako da ništa ne ometa prijatno veče u lovačkom domu ili u skrovištu

Kupujte lovačke džempere online – vaše prednosti

U našoj radnji ćete uvek naći najnovije trendove i odmah možete videti u kojoj boji i veličini je proizvod dostupan. Detaljan opis proizvoda će vam pomoći da saznate više o artiklu. Cena i materijal se čuvaju. Istovremeno možete odabrati pravu lovačku košulju ili bluzu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, naš korisnički servis je dostupan slanjem poruke na whatsapp, viber na broj 066/54 300 54 od ponedeljka do petka. Nakon što ste odabrali određeni proizvod, stavite željene artikle u korpu, dovršite porudžbinu i radujte se isporuci u narednih nekoliko dana.