Lovački Kompleti

Lovački kompleti vrhunskog kvaliteta – širok asortiman kompleta za lov raznovrsnih proizvođača

CENA

RSD0 - RSD200000

BOJA

KATEGORIJE

Sezona lova

BREND

NA AKCIJI

CENA

RSD0 - RSD9999

BOJA

KATEGORIJE

SEZONA LOVA

BREND

NA AKCIJI

Šta treba znati kada su u pitanju lovački kompleti:

Lovački kompleti su najvažnija odeća za lov, oni moraju biti robusni i funkcionalni za lov čekanjem ili pretragom. Postoje kompleti u različitom dizajnu kombinacijom lovačke jakne i pantalona ili kombinacija lovački prslu i lovačke pantalone. Proizvođači marki nude različite materijale, membrane i tkanine. 

Najbolje je potražiti odgovarajući model na našoj online prodavnici.

Kako odabrati adekvatan komplet za lov?

Uz naš asortiman robe, važno je pripaziti za koje potrebe lova je potreban lovački komplet. Da li je potreben fukncionalni komplet za lov koji odbija vazduh i vodu? Zimi je se možete vratiti na debele, postavljene lovačke jakne.

Lovački komplet za prolećne uslove:

Najpopularniji lovačk komplet koji su idelani za prolećne uslove i koji daju samu eleganciju lovcu i van lovačkih aktivnosti jeste Deerhunter Strike. Rastegljiv komplet koji ima armaturu od teflonskog štita koja odbija kišnicu i osigurava da se odeća brže suši.

Komplet za lov Hart Urko tehnički je funkcionalan od niske tvrdoće tkanine. Poptuno otporan na vetar. Vrslo visok postotak istezanja sa oblikovanim kolenima i osigurava maksimalnu slobodu pokreta. Unutrašnji sloj Mikrofleece povećava udobnost.

Lovački komplet za jesenje uslove:

Jednostavan zelen lovački komplet S13S15 na kom ima dosta mesta za potrone kako bi Vam bili pri ruci radi bržeg punjenja, možda je baš idelan za lovnu jesenju sezonu lova na fazansku divljač. Jakna je punjena koflinom, ima mogućnost skidanja rukava i može biti kao prsluk.

Komplet za lov koji je istog dizajna samo različitog dezena u kamuflaži hrasta kako bi se lakše utopili sa prirodom. Lovački komplet S23S24 je idealan za jesenje uslove koji takođe ima mogućnost skidanja rukava i dobija fukciju lovačkog prsluka.

Kompleti za lov za pogonske lovove:

Ako Vam je potreban lovački komplet za pogonski lov, sto se tiče fluo kombinacije i kvaliteta zavirite na Karalić lovački komplet K25K88. Jakna od laganog materijala sa tanjim punjenjem idealna za jesenje uslove kao i zimske pogonske lovove. Pantalone nisu postavljenje. 

Ukoliko želite jako kvalitetan lovački komplet koji će Vam garantovati bezbednost i imati garanciju od habanja. To je komplet Deerhunter Cumberland, vodoodbojan, otporan na vetar. Budući da većina životinja prepoznaje samo crno bele kontraste, za razliku od ljudi – ne opažaju nikakvu boju ovaj komplet je kao preporučen za pogonske lovove.