Lovački prsluk Seeland Winster

9.650,0RSD

Lovački prsluk Seeland Winster

  • Prsluk Winster ima podesiva leđa i napravljen je od rastezljivog materijala za optimalnu udobnost i potpunu slobodu kretanja.
  • Prsluk za lov klasičnog dizajna sa velikim džepovima za patrone, pojačanjima na ramenima i novom SEETEKS® membranom sa značajno poboljšanom vodonepropusnošću i prozračnošću.
Očisti

Dodatne informacije kao i Narudžbinu takođe možete izvršiti slanjem poruke putem vibera ili whatsapp-a na broj +381665430054

Rok isporuke proizvoda je 1 - 5 days

Lovački prsluk Seeland Winster

Prsluk za lov klasičnog dizajna sa velikim džepovima za patrone, pojačanjima na ramenima i novom SEETEKS® membranom sa značajno poboljšanom vodonepropusnošću i prozračnošću.

Prsluk Winster ima podesivu leđa i napravljen je od rastezljivog materijala za optimalnu udobnost i potpunu slobodu kretanja.

 

Lovački prsluk Seeland Winster

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

NAJPOPULARNIJE

GORE

Lovački prsluk Seeland Winster

9.650,0RSD
Očisti

KORPA 0

Uloguj se

Registruj se

Vaši podaci će biti iskorišćeni kako bismo poboljšali Vaše iskustvo u korišćenju ovog sajta, kako biste imali pristup Vašem nalogu, i u druge svrhe opisane u politika privatnosti.

Povratak izgubljene lozinke

Zaboravili ste lozinku? Upišite svoje korisničko ime ili e-poštu. Dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

Pridruži se Viber grupi i ne propuštaj popuste i akcije!