Lovci-Čuvari ili Psihopate

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
AUTOR:
Horn
Horn
U današnje vreme, lovci se sve češće spominju u negativnom kontekstu i to od strane ljudi koji ne znaju mnogo o pojmu „lovstvo“. Zbog ovakvog površnog gledanja i neupućenosti pojedinaca vidimo sve češće zalaganje raznih organizacija da se lov zabrani.
Lovci-cuvari ili psihopate
lovci u lovu

Lovci - šta zapravo znate o njima?

Da li lovci brinu o divljači?

Želite li još informacija?

PODELI OBJAVU:
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Svidela Vam se objava?

Spremamo još mnogo novih! Prijavite se na naš newsletter i dobijajte nove objave direktno u inbox čim ih objavimo.

Tabela Sadržaja

Kategorije Objava

Ostanite u toku

Slične Objave

TOP 5 kompleta za prolećni lov srndaća

Predstavljamo vam 5 kompleta za prolećni lov srndaća od renomiranih evropskih proizvođača Deerhunter, Hart, Seeland koji svojom dugom tradicijom garantuju kvalitet kojim nijedan lovac ne može ostati ravnodušan. Pa hajde da počnemo i predstavimo lovačka odela.

TERMO lovačka garderoba: Zaštite sebe u zimskim lovačkim danima i noćima na čeki

Ovaj tekst je napisan kako bismo pomogli našim kolegama lovcima da lakše razreše svoje nedoumice oko garderobe u zimskom periodu. U pitanju je termo lovačka garderoba – predložićemo nekoliko artikala na osnovu kojih su naše kolege lovci podelili svoja lična iskustva. Dobićete predloge a na Vama je da odlučite šta vam je potrebno

TOP 5 lovačkih dukseva i džempera

Na osnovu naših kupaca i u komentarima koje smo dobili od lovaca odlučili smo da vam predstavimo modele top 5 lovačkih dukseva i džempera koji su jako traženi! Jako su topli i preporučljivi da se nose u zimskom periodu ispod jakne ili prsluka.

GORE

KORPA 0

Uloguj se

Registruj se

Vaši podaci će biti iskorišćeni kako bismo poboljšali Vaše iskustvo u korišćenju ovog sajta, kako biste imali pristup Vašem nalogu, i u druge svrhe opisane u politika privatnosti.

Povratak izgubljene lozinke

Zaboravili ste lozinku? Upišite svoje korisničko ime ili e-poštu. Dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

Pridruži se Viber grupi i ne propuštaj popuste i akcije!