Lovački Kofer Negrini za karabin sa optikom GS-8942

5.490,0RSD

Lovački Kofer Negrini za karabin sa optikom GS-8942

Kofer Negrini 1637 SEC za karabin sa optikom:

  • Dimenzije: 121,5 cm x 23,5 cm x 10 cm
  • Za prenos karabina i puški

Na stanju

Dodatne informacije kao i Narudžbinu takođe možete izvršiti slanjem poruke putem vibera ili whatsapp-a na broj +381665430054

Rok isporuke proizvoda je 1 - 5 days

Lovački Kofer Negrini za karabin sa optikom GS-8942

NEGRINI je italijanski proizvođač kvalitetnih plastičnih kofera, koji se uglavnom fokusira na kofere za odlaganje i prenos oružja, poput pištolja, puški, municije i prateće opreme za lov.

NEGRINI koferi imaju izuzetno pristupačnu cenu i dobar kvalitet izrade. Ovaj brend kofera za oruzije je dostigao veliku popularnost i sirom Evrope, ali i u Srbiji.

NEGRINI kofer kutija za karabin 1637 SEC ima dimenzije 121,5 cm x 23,5 cm x 10 cm i služi za prenos karabina i puški. Ovaj kofer je crne boje, ima dve plastične brave i može stati unutra lovački karabin sa optikom, a unutra ima postavu. Takođe, kofer se može koristiti za prenos alata i drugih stvari. Napravljen je od vestackih materijala i specijlanih vlakana, sami materijali su jako izdrzljivi na sve spoljne vremenske uticaje, ogrebotine, mehanicka ostecenja. Ovaj kofer pruza zastitu i od nestručnih lica koja ne umeju da rukuju oruzjem, pa se time može samo oružje zaštititi i sprečiti potencijalne štete.

NEGRINI kofer za karabin 1637 SEC je lepog dizajna i modernog izgleda, svakako će odgovarati kupcima.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

NAJPOPULARNIJE

GORE

Lovački Kofer Negrini za karabin sa optikom GS-8942

5.490,0RSD

Na stanju

KORPA 0

Uloguj se

Registruj se

Vaši podaci će biti iskorišćeni kako bismo poboljšali Vaše iskustvo u korišćenju ovog sajta, kako biste imali pristup Vašem nalogu, i u druge svrhe opisane u politika privatnosti.

Povratak izgubljene lozinke

Zaboravili ste lozinku? Upišite svoje korisničko ime ili e-poštu. Dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

Pridruži se Viber grupi i ne propuštaj popuste i akcije!