Lovački Kofer Negrini za karabin sa optikom GS-8942

5.490,0RSD

Lovački Kofer Negrini za karabin sa optikom GS-8942

Kofer Negrini 1637 SEC za karabin sa optikom:

  • Dimenzije: 121,5 cm x 23,5 cm x 10 cm
  • Za prenos karabina i puški

Na stanju

Dodatne informacije kao i Narudžbinu takođe možete izvršiti slanjem poruke putem vibera ili whatsapp-a na broj +381665430054

Rok isporuke proizvoda je 1 - 5 days

Lovački Kofer Negrini za karabin sa optikom GS-8942

NEGRINI je italijanski proizvođač kvalitetnih plastičnih kofera, koji se uglavnom fokusira na kofere za odlaganje i prenos oružja, poput pištolja, puški, municije i prateće opreme za lov.

NEGRINI koferi imaju izuzetno pristupačnu cenu i dobar kvalitet izrade. Ovaj brend kofera za oruzije je dostigao veliku popularnost i sirom Evrope, ali i u Srbiji.

NEGRINI kofer kutija za karabin 1637 SEC ima dimenzije 121,5 cm x 23,5 cm x 10 cm i služi za prenos karabina i puški. Ovaj kofer je crne boje, ima dve plastične brave i može stati unutra lovački karabin sa optikom, a unutra ima postavu. Takođe, kofer se može koristiti za prenos alata i drugih stvari. Napravljen je od vestackih materijala i specijlanih vlakana, sami materijali su jako izdrzljivi na sve spoljne vremenske uticaje, ogrebotine, mehanicka ostecenja. Ovaj kofer pruza zastitu i od nestručnih lica koja ne umeju da rukuju oruzjem, pa se time može samo oružje zaštititi i sprečiti potencijalne štete.

NEGRINI kofer za karabin 1637 SEC je lepog dizajna i modernog izgleda, svakako će odgovarati kupcima.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

GORE

Lovački Kofer Negrini za karabin sa optikom GS-8942

5.490,0RSD

Na stanju

KORPA 0

Uloguj se

Registruj se

Vaši podaci će biti iskorišćeni kako bismo poboljšali Vaše iskustvo u korišćenju ovog sajta, kako biste imali pristup Vašem nalogu, i u druge svrhe opisane u politika privatnosti.

Povratak izgubljene lozinke

Zaboravili ste lozinku? Upišite svoje korisničko ime ili e-poštu. Dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

Pridruži se Viber grupi i ne propuštaj popuste i akcije!