Ballistol sprej 200ml Euro GS4917

Na stanju

690,0 RSD

Univerzalno ulje za održavanje metala, drveta, kože, gume, sintetičkih materijala, krzna i još mnogo toga. Idealno za ručni rad, industriju, poljoprivredu, domaćinstvo, baštu, vozila, ribolov,
lov i streljaštvo.

Dodatne informacije kao i narudžbinu možete izvršiti slanjem poruke putem vibera ili whatsapp-a na broj +381665430054

Rok isporuke proizvoda je 1 – 5 radnih dana

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Opis

Ballistol sprej 200ml Euro GS4917

Univerzalno ulje za održavanje metala, drveta, kože, gume, sintetičkih materijala, krzna i još mnogo toga. Idealno za ručni rad, industriju, poljoprivredu, domaćinstvo, baštu, vozila, ribolov,
lov i streljaštvo.

Metal:
BALLISTOL je jako popularan u industriji preciznih merača i alata, kao i u proizvodnji vaga i drugih preciznih instrumenata. BALLISTOL obezbeđuje zaštitni alkalni film na površini metala, neutrališe znoj ruku i druge korozivne ostatke kiseline tako da je površina zaštićena od korozije. Zbog niskog površinskog napona, sposoban je da prodre i u najmanje pukotine na metalnim površinama. Čisti i čini srebro i mesing sjajnim. Odličan za održavanje alata i instrumenata u oblasti precizne mehanike.

Koža:
BALLISTOL efikasno štiti kožu od otvrdnjavanja i sušenja, od vode, insekata i gljivica. Ostaci taninske kiseline u koži biće neutralisani. Suva koža omekšava, ponovo postaje elastična i vraća svoj sjaj. Svetla koža može postati tamnija. Uobičajeni miris BALLISTOL-a brzo će ispariti. Nakon upotrbe na koži ne ostaje masni film.

Drvo:
BALLISTOL štiti, čuva i podmlađuje sve prirodne drvene površine. Poboljšava svojstva drveta i štiti od vlage i insekata. Idealan je za starinski nameštaj!

Sintetičke površine:
BALLISTOL održava i štiti sintetičke površine, otporne na ulja, održava njegovu elastičnost i štiti od isušivanja i otvrdnjavanja. Sprečava lepljenje gume na vratima automobile tokom zime. Obnavlja sjaj sintetičkih površina bez stvaranja masnog filma.

Koža I krzno:
BALLISTOL ulje je blago prema koži i potpuno bezopasno ako se slučajno konzumira. Idealno je za negu krzna životinja, za čišćenje njihovih ušiju ili konjske grive, repa i kopita.

Oružje:
BALLISTOL ulje štiti od korozije, podmazuje, čisti i deluje protiv ostataka praha, olova, bakra i tombaka. Prodire u najfinije pukotine i rastvara stare prljavštine i smole neodgovarajućih ulja. Neutrališe ostatke sagorevanja. Takođe čisti, održava i čuva drvene kundake i kožne remene.

Životna sredina:
Ovaj proizvod se proizvodi od prirodnih supstanci. Bezopasan za ljude i životinje. Ni njegovo korišćenje ni prirodno razlaganje neće zagaditi životnu sredinu. Belo ulje koje se koristi za proizvodnju je apsolutno čisto sa medicinske tačke gledišta. BALLISTOL sadrži bezopasnu kombinaciju antioksidanata i medicinskih ulja, tako da nije podložan starenju i ne stvara smolu godinama.
Zbog svoje kombinacije sastojaka I farmaceutski čistih supstanci BALLISTOL ne može stvarati smolu i može se koristiti u procesu proizvodnje hrane.

BALLISTOL ulje je dostupno u staklenoj bočici od 50 ml, u metalnom pakovanju od 500 ml, većim pakovanjima do 200 litara i kao sprej od 50 ml, 100 ml, 200 ml i 400 ml. Pump Sprayer od 250 ml najekonomičnija je alternativa aerosolima. Oil Pencil namenjen je za tačnu i veoma preciznu upotrebu BALLISTOL-a.

Dodatne informacije

Brendovi

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Ballistol sprej 200ml Euro GS4917

SLIČNI PROIZVODI