Optički nišan NOĆNI Meopta Meonight 1.1 GS-5098

Na stanju

436.990,0 RSD

Optički nišan NOĆNI Meopta Meonight 1.1 GS-5098

  • MeoNight dodatak za noćni lov, idealno je pogodan za kombinaciju sa klasičnim lovačkim optikama.
  • Može koristiti kao monokular za noćno posmatranje
  • Uvećanje se vrši direktno kroz lovačku optiku

Dodatne informacije kao i narudžbinu možete izvršiti slanjem poruke putem vibera ili whatsapp-a na broj +381665430054

Rok isporuke proizvoda je 1 – 5 radnih dana

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Opis

Optički nišan NOĆNI Meopta Meonight 1.1 GS-5098

  • MeoNight dodatak za noćni lov, idealno je pogodan za kombinaciju sa klasičnim lovačkim optikama.
  • Može koristiti kao monokular za noćno posmatranje
  • Uvećanje se vrši direktno kroz lovačku optiku

MeoNight dodatak za noćni lov, idealno je pogodan za kombinaciju sa klasičnim lovačkim optikama. Omogućava lov u potpunom mraku ili u izuzetno lošim uslovima osvetljenja. Takođe se može koristiti kao monokular za noćno posmatranje bez upotrebe puške. Osnovna verzija MeoNight-a ne nudi nikakvo proširenje, ali se trostruko povećanje može postići uz pomoć dodatnog adaptera (pojačivača). Kada se montira na oružje, uvećanje se vrši direktno kroz lovačku optiku. Uređaj za noćni vid može se pričvrstiti na opseg puške pomoću Picatinni šine (MIL-STD-1913) i preko adaptera povezati sa lovačkom optikom. Druga mogućnost je upotreba adaptera za pričvršćivanje uređaja direktno na ciljnik puške (iza opsega puške), tako da ne mora biti pričvršćen na oružje. MeoNight 1.1 je opremljen visokokvalitetnim mikrokanalnim pojačalom osvetljenosti.

Na video snimku imate detaljno objašnjenje

GARANCIJA

Vaš proizvod Meopta Sports Optics podržan je 30-godišnjom garancijom, a Meopta garantuje da neće biti oštećen u materijalu i izradi tokom svog života. Ako vaš proizvod Meopta Sports Optics, iz bilo kog razloga, ima materijalne ili proizvodne nedostatke, da biste popravili ili zamenili uređaj besplatno pod sledećim uslovima.

Da biste iskoristili Meoptinu garanciju od 30 godina, morate da registrujete svoj proizvod Meopta Sports Optics u roku od 30 dana od kupovine. Možete se registrovati na https://www.meoptasportsoptics.com/us/warranty-registration/ ili popuniti karticu sa odgovorom za registraciju proizvoda i poslati je kompaniji Meopta-optika.

Bez registracije proizvoda, 10-godišnja garancija važi od datuma kupovine.

U slučaju potraživanja garancije, popunjeni garantni list i račun moraju se poslati uz proizvod. Zahtev za garancijom ne može se priznati bez ovih dokumenata.

Proširena i standardna garancija pokriva samo kvarove koji se javljaju kada se proizvod koristi kako je predviđeno. Meopta – optika, ne preuzima odgovornost za kvarove, oštećenja ili nedostatke nastale nepravilnom upotrebom, nepravilnim radom, nepoštovanjem ili nepridržavanjem uputstava za upotrebu, neovlašćenom intervencijom ili modifikacijom, kao i za popravke od strane tela koje nije ovlašćena Meopta služba za korisnike. Garancija se ne odnosi na dodatnu opremu i potrošni materijal koji se koriste sa proizvodom ili su ugrađeni u njega, npr. Baterije. Ne primenjuju se nikakve druge garancije, uslovi garancije ili izjave osim navedenih.

Dodatne informacije

Brendovi

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Optički nišan NOĆNI Meopta Meonight 1.1 GS-5098

SLIČNI PROIZVODI