Lovačka Radio Stanica Midland XT60

16.500,0RSD

Lovačka Radio Stanica Midland XT60

  • Preko 69 LPD i 24 PMR446 kanala
  • Komunikaciju do 10 km
  • Baterija 700mAh

Na stanju

Dodatne informacije kao i Narudžbinu takođe možete izvršiti slanjem poruke putem vibera ili whatsapp-a na broj +381665430054

Rok isporuke proizvoda je 1 - 5 days

Lovačka Radio Stanica Midland XT60

Kada stvari postanu ozbiljne, kada se povećaju zahtevi, Midland reaguje i to čini sa Midland KST60, dvopojasnim vokitokijem koji garantuje komunikaciju do 10 km preko 69 LPD i 24 PMR446 kanala. Sloboda i tehnologija u samo jednom alatu.

XT LINE dolazi iz preko 40 godina iskustva u svetu radio komunikacija, osmišljenog da osvoji svetsko tržište i zadovolji sve njegove potrebe. Zavedeni inovativnim pakovanjem i tehnologijom visokih performansi. XT Line predstavlja mikro USB punjač u svetu voki -tokija, brzo punjenje (u XT 60 i XT 70), zvučnik od 500 mV (u Ks70). Na plaži, na festivalu ili samo oduševljeni avanturista koji uživa u slobodnom danu, XT Line je odličan način da ostanete u kontaktu. Izuzetno pouzdan, XT Line je idealno rešenje za one koji žele da razgovaraju u svim situacijama, profesionalno i u slobodno vreme. Naš voki-toki visokih performansi odličan je za ljubitelje ekstremnih sportova kojima je za avanture potrebna pouzdana dvosmerna komunikacija. Sa dometom do 10 km, ovi radio uređaji za korisnike su vrhunski dodatak za svakoga ko se ozbiljno bavi avanturom, stilom i jednostavnom komunikacijom. XT Line je spreman za upotrebu i lak za surfovanje zahvaljujući tasterima koji se nalaze na prednjoj strani radija.

Šta je u pakovanju?
– 2 primopredajnika sa kopčom za kaiš
– 1 USB kabl
– 1 dvostruki brzi punjač za računare
– 2 punjive baterije po 700mAh

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

GORE

Lovačka Radio Stanica Midland XT60

16.500,0RSD

Na stanju

KORPA 0

Uloguj se

Registruj se

Vaši podaci će biti iskorišćeni kako bismo poboljšali Vaše iskustvo u korišćenju ovog sajta, kako biste imali pristup Vašem nalogu, i u druge svrhe opisane u politika privatnosti.

Povratak izgubljene lozinke

Zaboravili ste lozinku? Upišite svoje korisničko ime ili e-poštu. Dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

Pridruži se Viber grupi i ne propuštaj popuste i akcije!